„O să fiu EXECUTAT…” Își SIMTE SFÂRȘITUL APROAPE Liviu Dragnea? DECLARAȚII BOMBĂ: luna martie era TERMENUL pentru ELIMINARE!

Declarații fără precedent făcute de Liviu Dragnea! Mai exact, șeful PSD a declarat luni seară, la Antena 3, că se ajunsese la o stare de tensiune între Guvernul Tudose și PSD. În plus, aceasta a devoalat că primise semnale că, pe undeva, prin luna martie avea să fie „executat” pentru ca Mihai Tudose, la acea vreme premier al României, să îi ia locul la conducerea partidului.

„Instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, SIE şi puţin SPP. Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP a fost implicat mai mult decât e cazul”, a spus liderul PSD referitor la legăturile lui Tudose cu serviciile de informaţii.

„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Antena3.

Sursa: http://evz.ro/liviu-dragnea-executie.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.