O tânără a primit amenințări cu moartea pentru că vrea să-și facă micșorare de sâni

O tânără a primit amenințări cu moartea pentru că vrea să-și facă micșorare de sâni. Jasmin Vlassi se plânge că a ajuns să aibă probleme de sănătate din cauza bustului generos și adună bani pentru o reducere a sânilor, dar rezultatul nu a fost cel așteptat de ea, scrie Unilad.co.uk.

Jasmin Vlassi, în vârstă de 20 de ani, din Scoția, are măsura 32K la sutien, iar acest lucru i-a provocat dureri groaznice de spate și o boală a oaselor care se agravează din cauza greutății sânilor.

Din acest motiv, își dorește să-și facă o intervenție chirurgicală de micșorare a sânilor, dar pentru că nu își permite acest lucru a lansat o campanie de strângere de fonduri pe rețeaua GoFundMe.

Dar rezultatul nu este deloc cel așteptat de ea. Mulți dintre cei care au văzut campania au început să o amenințe, să-i vorbească urât și chiar să o amenințe cu moartea. ”Zilele trecute am suferit un atac de panică. Este copleșitoare toată această situație. Încerc să ignor comentariile negative, dar este foarte greu. O persoană a zis că ar trebui să-mi fie tăiat gâtul în loc de sâni, iar alta că ar trebui să-mi taie venele. În cele din urmă a trebuit să mă opresc din citit comentariile pentru că ajunsesem foarte speriată, mă gândeam că cineva chiar va vrea să-mi facă rău”, a povestit Jasmin.

Tânăra spune că mai mulți chirurgi s-au oferit să o ajute, dar a decis să rămână fidelă planului inițial și va face intervenția la clinica la care a mers prima dată pentru consultație. Ea dorește să adune pe GoFundMe banii pentru avansul intervenției, iar restul sumei o va plăti în rate. Până în prezent, a reușit să adune 550 de lire sterline din cele 1000 de care are nevoie.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/amenintari-cu-moartea-pentru-ca-vrea-sa-si-faca-micsorare-de-sani-2121557

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.