O tânără a reușit să șocheze! S-a dezbrăcat complet, într-o cafenea, și s-a lipit de perete. A stat goală, în fața clienților

O tânără a reuşit să se facă remarcată după ce s-a dezbrăcat complet şi s-a lipit de un perete. Însă cu un scop bine definit. A accept o provocare inedită, un experiment cu un final incredibil.

Totul a avut loc într-o cafenea din Statele Unite ale Americii. În timp ce oamenii se aşezau la mese, Nicole stătea goală în faţa lor, fapt ce i-a şocat iniţial.

Tânăra a fost de acord să ia parte la acel experiment pentru a le demonstra tuturor cât de neatenţi sunt la ceea ce se întâmplă în jur, în fiecare zi. Chit că ea s-a dezbrăcat total şi stătea foarte aproape de un perete, nimeni nu o vedea. Astfel, trupul ei a devenit parte dintr-o pictură.

Fata a fost acoperită complet cu vopsea, imediat ce s-a dezbrăcat şi a reuşit să devină una cu tabloul uriaş prezent în acea cafenea.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/o-tanara-a-reusit-sa-socheze-sa-dezbracat-complet-intro-cafenea-si-sa-lipit-de-perete-a-stat-goala-in-fata-clientilor-id749692.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.