O viitoare mireasă a murit, după ce s-a lovit la cot, în mașina de spălat vase. Oricine poate păți același lucru

Un bărbat a fost nevoit să-i facă respirație gură la gură iubitei sale, după ce a găsit-o fără suflare, pe pat. Ulterior, s-a aflat că femeia a fost răpusă de o banală lovitură la cot.

Leanne Davies, în vârstă de 35 de ani și mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu septicemie, după ce și-a lovit cotul de mașina de spălat vase. Femeia a murit doar la 3 ore după ce se întorsese de la un interviu de care era foarte mândră.

Andre Watkins, viitorul ei soț, s-a luptat să-i facă respirația gură la gură, după ce a găsit-o fără suflare, pe pat, potrivit The Sun.

„Sunt sigur că a murit de septicemie cauzată de lovitura la mână în mașina de spălat vase la serviciu. (…) S-a băgat în pat și când m-am dus să văd ce face, era foarte fierbinte, transpirată și lipicioasă. Când m-am întors după 40 de minute, se dusese,” a povestit bărbatul.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/o-viitoare-mireasa-a-murit-dupa-ce-sa-lovit-la-cot-in-masina-de-spalat-vase-oricine-poate-pati-acelasi-lucru-166228.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *