Oamenii nu mai au curaj nici măcar să aprindă o lumânare la mormintele celor dragi. Cimitirul dintr-un sat vasluian care îi îngrozește pe enoriași!

Un preot dintr-un sat din Vaslui a reuşit să-şi supere enoriaşii! Oamenii spun că se tem să meargă să aprindă o lumânare la mormintele celor dragi, fiindcă riscă să își piardă viața! Ce anume i-a înfuriat atât de tare pe săteni?

Totul se întâmplă în localitatea Râșnița, din județul Vaslui. Aici, la marginea cimitirului, un preot s-a decis să se apuce de o afacere profitabilă! A pus aproximativ treizeci de stupi de care are grijă preotul din sat. Iar, mai nou, credincioşii au o problemă cu asta.

Sunt şi oameni care se tem de albine. Stupii sunt de câţiva ani acolo şi, până acum, nu au fost înregistrate cazuri de înţepături. Chiar şi aşa, oamenii pun răul înainte.

Preotul apicultor spune că are toate aprobările să crească albine la marginea cimitirului. Iar banii obţinuţi din vânzarea mierii sunt pentru biserică.

Conform legislaţiei, stupii trebuie amplasat la cel puţin 5 metri distanţă de căile de acces. Ceea ce, unde am eu stupina, se respectă.

Oricum, şefii i-au cerut preotului să mute stupii în alt loc.

Sursa: https://a1.ro/news/social/oamenii-nu-mai-au-curaj-nici-macar-sa-aprinda-o-lumanare-la-mormintele-celor-dragi-cimitirul-dintrun-sat-vasluian-care-ii-ingrozeste-pe-enoriasi-id762541.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.