Oana Roman, disperată, la spital! Ce se petrece cu vedeta de a ajuns la Urgențe / Video paparazzi

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns, din nou, la spital. Motivul este, pare-se, legat de problemele pe care le tot are micuța lor fiica, Isabela, familia lor ajungând, la ceas de seară, la o clinică privată, mai agitați ca oricând.

Mai exact, după ce a luat-o din mașină, în brațe, pe micuța Isabela, Oana Roman, urmată îndeaproape de Marius Elisei, a intrat într-una dintre clinicile privarte din centrul Capitalei. iar acolo, fără să mai aștepte deloc, a mers direct la recepție pentru a vorbi cu personalul medical pentru micuță.
Cum Isabela nu părea totuși să fie într-o stare care să îngrijoreze, după ce a primit o serie de lămuriri, Oana Roman, alături de soțul și de fetița ei, s-a așezat pe una dintre canapelele de acolo și au început să se joace.

Și, pentru a nu îi arăta fetiței că este îngrijorată până peste poate, a și încercat să zâmbească și, de-a lungul minutelor cât a așteptat să fie preluată de medici, Oana Roman i-a vorbit tot timpul, încercând chiar să se joace cu ea.
Apoi, într-un final, au intrat în cabinetul medicului, timp în care Marius Elisei a ieșit la o țigară. Și, după consultație, vizibil ușurată, Oana Roman, alături de Marius și de Isabela, a plecat spre casă, reușind, de această dată, să zâmbească larg, semn că problemele pe care le are micuța nu sunt atât de grave pe cât se temea vedeta TV.
Oana Roman, căsnicie fericită
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Ei au împreună o fetiţă superbă, pe nume Maria Isabela. Aceasta a venit pe lume prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. De atunci și până acum, în ciuda faptului că s-au certat în nenumărare rânduri, cei doi par să se fi liniștit, iar de ceva vreme, și-au împărțit, cu succes și treburile gospodărești.

Sursa: http://spynews.ro/paparazzi/oana-roman-disperata-la-spital-ce-se-petrece-cu-vedeta-de-a-ajuns-la-urgente-video-paparazzi-157580.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.