Oana Zăvoranu a făcut anunțul care dă fiori: “S-a spânzurat cu cravata!”

Oana Zăvoranu surprinde din nou cu declarațiile sale.

După ce a dezvăluit că vrea să comunice cu spiritul mamei sale prin intermediul unei ședințe de spiritism, ea a venit cu o declarație care dă fiori.

Oana și Alex Ashraf locuiesc într-un apartament, iar ea spune că imobil au loc fenomene paranormale. Ea a dezvăluit și o tragedie care ar fi avut loc în apartamentul acesta.

„Un an de zile a durat ca tata să renoveze această casă. (…) Proprietarii au fost dați afară de comuniști. Ni s-a spus că ei au aruncat un blestem la supărare, ca nimeni care să se mute în această casă să nu aibă parte de fericire. (…)

Proprietarul s-a spânzurat cu cravata chiar în camera conjugală. (…)

Stând pe pat, aud la un moment dat ușile trântindu-se deasupra. Am înțepenit pentru că mi-am dat seama că deasupra nu stă nimeni și nu există uși. (…)

Menajera noastră ne-a spus că cineva oftează frecvent la intrare. Și administratorul ne-a zis că i se pare că pe la subsol trece cineva tot timpul. (…)

Eu nu sunt o tipă fricoasă, dar… stând în pat, pot să văd ușa de la birou balasându-se. (…) L-am sculat pe Alex pentru că voiam să mă duc la toaletă și mi-era frică. (…)

Noi avem camere de supraveghere peste tot, însă, uitându-ne pe camere vedeam o activitate, niște omuleți.

Când se mișcă ceva într-o cameră, îți arată cu un omuleț roșu dacă e mișcare și unul verde când se stă pe loc. (…) Pisicile toate se uită numai în sus mai nou”, a declarat Oana Zăvoranu la emisiunea  „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Tot la această emisiune, Oana le-a anunțat pe femeile din România că nu mai vrea să apeleze la o mamă surogat, după ce anunțul ei a strâns foarte multe doritoare.

„N-o să mă vedeți niciodată însărcinată, cu picioare umflate. Nu vă dau satisfacția asta. (…) E probabil frumos momentul în care îți ții copilul în brațe, nu cele nouă luni până atunci. (…)

Am mutat discuția în America. Cred că trei sferturi din femeile din România își doresc să devină mamă purtătoare pentru copilul meu, dar pe această cale anunț că subiectul este închis”, a spus ea.

Sursa: https://vip24.ro/wow/oana-zavoranu-a-facut-anuntul-care-da-fiori-s-a-spanzurat-cu-cravata-12929

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.