Oana Zăvoranu, în RĂZBOI cu divele din SHOWBIZ. „PUT a VRĂJEALĂ dintr-aia IEFTINĂ”

Oana Zăvoranu este într-un război continuu cu divele din showbiz, precum și cu bloggerițele. Vedeta nu ratează nicio ocazie de a le arunca acestora critici acide cu privire la activitatea lor online, dar și la modul în care apar pe rețelele de socializare.

Într-un mesaj postat recent pe paginile sale personale de pe rețelele de socializare, aceasta continuă să le criticice dur pe toate vedetele care se machiază în exces şi postează des fotografii cu produse pe care le primesc gratuit.

„Put a vrăjeală dintr-aia ieftină. Sunt astea care vă invadează pagina de instagram şi de facebook cu mâncare moartă, reclame la pantofi de carton, sau orice fel de reclamă ieftină… azi la un foen… mâine la o şuviţa de păr, poimâine la un frizer sau la o pedichiuristă… răspoimâine la un spa de detox. Moca, logic. Nelipsite de la orice eveniment cu miloaga şi hainele designerului la pungă, cu botul roşu exact cum e curu’ de la maimuţe, gletuite non-stop. Veşnic cu foamea în gât, obligatoriu trăiesc sănătos şi sunt veşnic fericite. Călătoresc mult şi au bani mulţi pentru călătorii, dar fac reclamă la apa micelara de 15 ron… sau la borcane dubioase. Îşi ţuguie buzele pe care nu prea le mai pot închide pentru că sunt umflate. Unele cică mai cântă sau nu… au talente ascunse şi pe boxe şi sub mese. Cele mai false şi proaste actriţe din totdeauna… şi mai ales, corecte, cinstite… misterioas. Şi nu haleşti nimic din ce zic, decât dacă eşti dobitoacă ca ele, ce naiba e greu?” a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Sursa: http://evz.ro/oana-zavoranu-citici-dive.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.