Oana Zăvoranu închide gurile rele. „Am o putere mare, pe care o simt fără vreo nevoie de confirmare”

Oana Zăvoranu a demonstrat în nenumărate dăţi că este o femeie puternică şi că indiferent cât de greu i-ar fi, nu renunţă la visurile ei. Vedeta a transmis un mesaj tăios pe reţelele de socializare prin care şi-a exprimat fericirea pe care o trăieşte acum, când cele două mari proiecte ale ei au ajuns să devină realitate.

Mă simt mândră că am pus bazele a două businessuri care încep să dea roade și totul este muncă mea, a soțului meu și a câtorva oameni de bună credință, care ne-au mai rămas în cercul nostru strâns de prieteni, într-o țară în care toți sunt puși pe furat, escrocat, jaf și prosteală…! 

Am o putere mare, pe care o simt fără vreo nevoie de confirmare din partea cuiva, de ceva vreme încoace…știu că Dumnezeu mă iubește și are planuri mari pentru mine și mică mea familie🙏💎♥️♊️😇„, a fost mesajul tranşant al Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu este o persoană foarte controversată în showbizul românesc, un motiv al celebrității fiind și nenumăratele scandaluri la care a luat parte. În acest moment, formează un cuplu cu Alex Ashraf, în vârstă de 30 de ani. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2016.

Oana Zăvoranu atacă din nou „fițoasele” Capitalei

Oana Zăvoranu a postat recent un mesaj acid adresat fetelor care au uitat de unde au plecat și se dau „dive de București”.

Treziți-vă divelor! Ai dormit cu greierii în geam și soba la cap la județ, în copilărie, și acum vrei numai la 5 stele la munte. Prindeai muștele în bucătărie cu scoci în tavan și plesneai țânțarii cu papucul de mers la puț și acum faci nazuri vara la terasă că te bâzâie o gâză și vrei acasă repede. Aloo, ulița!!„, a fost mesajul tranşant al Oanei Zăvoranu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/foto-oana-zavoranu-a-inchis-gurile-rele-am-o-putere-mare-pe-care-o-simt-fara-vreo-nevoie-de-confirmare-din-partea-cuiva-171843.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.