Oana Zăvoranu izbucnește din nou! Dă de pământ cu „fomistele” care se laudă pe internet: „Băgați în voi ca spartele!”

După o perioadă în care părea că Oana Zăvoranu le-a dat uitării pe „mocangioaicele” și „bloghistele” cu care a mai dat de pământ în trecut, vedeta iese din nou la atac!

Pe pagina sa de Instagram, Oana Zăvoranu le-a criticat dur pe „fomistele” care se laudă pe internet cu dragostea pentru animale și care mint în legătură cu înfățișarea și dieta lor.

„Mocangioaicele, fomiste, bloghiste, vloghiste, influencerele, my ass, când ‘merge’ la restaurante să mănânce și ele moca, le zice la chelneri să le pună la pachet resturile, că ele ‘iubește’ mult animalele străzii… Baejnebun? Păi, atunci de ce haliți ce luați pentru ‘căței’, nehalitelor? O ardeți pe golăneală cu dragostea pentru animale și când ieșiti pe stradă uitați pe voi, ratonii, vulpilii și nutriile atârnate sinistru, sărăciilor! Băgați în voi ca spartele și le ziceți la fraierele, ‘de vă dau fălău’, că trăiți doar cu o frunză de salată! Vă lăudați, nebunelor din porumb, după ce vă ‘gletuiți’ 5 ore, cu poze la care scrieți dedesubt ‘Așa m-am sculat azi dimineață’! Seriously? Ia puneți voi poze așa cum v-ați sculatără de-adevăratelea! Am glumit! Să nu puneți… Că vrem să murim de bătrânețe, zic. Get lost, bitch!” a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu iese la atac, criticând și în alte instanțe divele pe care le consideră false.

Sura: http://spynews.ro/monden/oana-zavoranu-izbucneste-din-nou-da-de-pamant-cu-fomistele-care-se-lauda-pe-internet-bagati-in-voi-ca-spartele-157584.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *