Oana Zăvoranu le declară RĂZBOI divelor din SHOWBIZ: “Firfizoancă obosită flamândă ce ești…”

Oana Zăvoranu şi-a scos din nou ghearele şi a atacat-o pe Adelina Pestriţu! După ce o fană i-a comentat în cadrul postării de pe pagina sa de socializare  „Rip Adelina Pestrițu”, bruneta i-a oferit un răspuns imediat: “E rip de mult dar nu îi zice nimeni, săraca”.

Cunoscută pentru accesele sale de furie, Oana Zăvoranu a publicat un nou mesaj dur prin care şi-a exprimat părerea despre domnişoarele care se consideră vedete:

Nu sunt vreo ciufută…însă simțul ridicolului trebuie să existe «la purtător» ,în momentul în care te vrei a fi «vedeta» kilului meu,…..deși clar, n-ai nici un talent pe undeva, însă că influencera ,mocangistă ,bloghistă MY ASS, ce te crezi,  îmi pozezi și îmi filmezi mie, din toate unghiurile posibile , o amărâtă de mâncare, care crezi tu imbecilo, că pentru noi…«muritorii de rând», nu că ține , firfizoancă obosită flamândă ce ești…reprezintă HRANĂ!!!!…..și pentru NOI E VREO NAVETĂ SPAȚIALĂ…???? Sau ce??? DA ,e hrană idioato……adică MÂNCARE….nu motiv de cinci sute nouăzeci de poze și filmări din toate unghiurile.. Și dacă nu o pozați și filmați zilnic pe mâncare, va stă în gât nu?… Gen… Da ce credeți voi nehalitelor?..că noi n-am mai văzut mâncare în viețile noastre????..că noi mâncăm cumva de pe jos așa??? 

Adică , gen , va așteptăm pe voi de prin toate fundurile moldovei sau , de pe unde tot apăreți că bășină porcului după ploaie, să ne arătați voi că mâncați… Așa…și noi ce? Noi facem foamea așa…și o ardem zi lumină pe apă plată cu lămâie…sau ce săraciilor?… Adică numai voi mâncați friptură cu cartofi prăjiți…???? Și noi săracii, întingem cu miezu’ de pâine prin aer, pe acolo unde vă vin vouă fripturile moca, de pe la tot felu’ de patroni care v-o dau pe «supt» masă ( pe ea ,friptura, zic !), pentru o friptură moartă ?….”

, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

 

Sursa: http://www.evzmonden.ro/oana-zavoranu-atac-dur-la-adresa-adelinei-pestritu-e-rip-de-mult-dar-nu-ii-zice-nimeni-saraca/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *