Oana Zăvoranu reîncepe „războiul”! Dă de pământ cu divele mondene: „E mai bine să nu îmi stai în cale”

După ce le-a declarat război divelor de pe litoral din cauza ținutelor aberante pe care acestea au ales să le poarte în cluburile de fițe din Mamaia, Oana Zăvoranu continuă să le transmită mesaje dure tuturor „mocangistelor”, „bloghistelor” şi „vloghistelor.”

Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să își spună părerea, chiar dacă în anumite situații acest lucru implică critici față de alte persoane. Iar, de data aceasta, țintele opiniinilor sale sunt, din nou, bloggeriţele din România care primesc extrem de multe lucruri în mod gratuit.

Pe pagina sa de Instagram, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj dur fetelor care au o carieră în domeniul online şi sunt influencer.

„Când vreau să fiu ‘ingenua’ o fac ca nimeni altă, dar când vreau să scot ‘fiara‘ din mine, e mai bine să nu îmi stai în cale… mai ales dacă eşti mocangistă, bloghistă, vloghistă, influenceră MY ASS. Sunt toate într-o cădere liberă, atâta vreme cât voi nu le mai daţi importanţă! GET LOST BITCH!” a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/oana-zavoranu-reincepe-razboiul-da-de-pamant-cu-divele-mondene-e-mai-bine-sa-nu-imi-stai-in-cale-165184.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.