OFICIAL! Selfie-ul recunoscut drept o BOALĂ MINTALĂ

Cele mai multe persoane isi fac selfie-uri pentru a le posta pe retelele de socializare, insa Asociatia Americana de Psihiatrie a confirmat oficial ca excesul unei astfel de activitati duce la o tulburare mintala, potrivit descopera.ro.
Specialistii spun ca aceasta actiune se numeste „selfitis” si este definita ca dorinta obsesiv-compulsiva de a face fotografii cu sine insusi si de a incarca fotografiile in retele de socializare. Acest lucru ar compensa lipsa de stima de sine.

Asociatia Americana de Psihiatrie spune ca exista trei tipuri de tulburari. In primul rand vorbim desore sifilis marginal, care se manifesta atunci cand te fotografiezi pe tine insuti cel putin de trei ori pe zi, dar nu postezi fotografiile.
Exista si cazul sifilisului acut, care se manifesta atunci cand te fotografiezi cel putin de trei ori pe zi si postezi fiecare fotografie pe retelele de socializare. Iar ultimul tip de tulburare se numeste sifilis cronic, care se manifesta atunci cand te fotografiezi si postezi pe retele de socializare mai mult de sase selfie-uri pe zi.
Mai mult, oamenii de stiinta au mai ajuns la concluzia ca publicarea pe retele a fotografiilor din sala de sport sau de la jogging-ul de dimineata reprezinta o boala mintala grava numita tulburare narcisista a personalitatii.
Sursa: https://infoalert.ro/2017/05/17/oficial-selfie-ul-recunoscut-drept-o-boala-mintala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.