Omenirea, ÎN ALERTĂ. O pandemie AR PUTEA OMORÎ MILIOANE de oameni. Se va răspândi prin AER!

Mai mulți oameni de știință s-au reunit pentru a analiza marile probleme, care ar putea lovi planeta în anii următori.

O echipă de savanți de la centrul John Hopkins Center, responsabilă cu Securitatea Sanitară în SUA,crede că următoarea pandemie va fi una mortală. Experții au transmis un avertisment cu privire la virusurile respiratorii.

Numeroase indicii îi fac pe cercetători să creadă că omenirea se va confrunta cu o astfel de problemă într-un viitor nu foarte îndepărtat, iar vestea proastă este că aceasta s-a putea transmite prin aer, așa cum s-a întâmplat cu Ebola sau Zika.

Dacă previziunile oamenilor de știință se vor adeveri, nu ar fi exclus să asistăm la o adevărată tragedie planetară și la dispariția a milioane de persoane într-un timp relativ scurt.

„Trebuie să ne concentrăm pe virusurile respiratorii. Ne axăm pe alte boli, deși bolile respiratorii sunt cele care se răspândesc mult mai rapid și afectează mai mulți oameni”, spune unul dintre cercetătorii care studiază acest caz, citat de Daily Star.

Sursa: https://a1.ro/news/social/omenirea-in-alerta-o-pandemie-ar-putea-omori-milioane-de-oameni-se-va-raspandi-prin-aer-id761817.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.