Omul care a mâncat cel mai iute ardei din lume a fost la un pas de moarte. Incredibil ce a pățit bărbatul

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care a mâncat cel mai iute ardei din lume în cadrul unui concurs a fost la un pas de moarte.

Omul a făcut greșeala colosală de a mânca ceea ce se numește „Carolina Reaper”, adică cel mai iute ardei de pe glob. Bărbatul a ajuns la spital imediat, acuzând dureri puternice de cap și de gât. Era la un pas de stop-cardiac, iar medicii de la spitalul din News York s-au declarat uluiți de acest caz.

„Durerea era insuportabilă și de aceea a venit la spital. Este primul caz de acest gen pe care îl avem și sperăm că și ultimul.”, au declarat medicii.  Pacientul le-a spus medicilor că simptomele au început la doar câteva minute după ce a mâncat ardeiul iute și a fost la un pas de moarte. În prezent, bărbatul se află în afara oricărui pericol, iar medicii avertizează în privința acestor concursul de mâncat ardei iuți, care pot fi extrem de periculoase.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/omul-care-a-mancat-cel-mai-iute-ardei-din-lume-a-fost-la-un-pas-de-moarte-incredibil-ce-a-patit-barbatul-162282.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.