Panică la bordul unui avion cu români! Aeronava a căzut în gol sute de metri! Aurel Tamas cunoscutul cântăreţ de muzică populară era printre pasageri

Momente de panică la bordul unui avion care decolase de pe aeroportul din Bucureşti şi urma să ajungă în Spania. Aproximativ 200 de pasageri se aflau la bordul aeronavei când aceasta a căzut în gol sute de metri, conform romaniatv.net.

Aeronava a decolat din Bucureşti şi urma să ajungă pe aeroportul din Zaragoza. Avionul  a căzut în gol sute de metri şi a ratat aterizarea. Dintre cei 180 de pasageri aflaţi la bordul avionului, numeroşi erau români, iar printre ei se afala şi cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Aurel Tămaş. Artistul mergea în Spania, pentru a susţine un spectacol pentru românii de acolo.

„Am fost foarte calm şi încercam să văd reacţia celor 180 de oameni, o parte dintre ei români. Toată lumea a intrat în panică. A fost un moment tensionat şi cu panică pentru că am trăit nişte lucruri pe care nu le-am mai trăit zburând”, a spus Aurel Tămaş pentru sursa citată.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/panica-la-bordul-unui-avion-cu-romani-aeronava-a-cazut-in-gol-sute-de-metri-un-cunoscut-cantaret-de-muzica-populara-era-printre-pasageri-162677.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.