Patronul de fast-food acuzat că a otrăvit un copil nu e la prima faptă! Scandal cu repetiţie

Afaceristul acuzat că a ucis, cu mâncare stricată, un copil de trei ani, a fost implicat, în ultimii ani, în mai multe scandaluri cu autorităţile.

Conform portalului instanţelor de judecată, firma care deţine localul implicat în scandalul teribil a fost implicată în zece dosare, din cauza unor sancţiuni primite din partea autorităţilor. SRL-ul a contestat în instanţă mai multe amenzi aplicate de Primăria Municipiului Bucureşti, de Direcţia Inspecţie şi Control din cadrul instituţiei amintite, precum şi de Direcţia Control General din cadrul PMB. Cu toate că patronul care acum dă cu subsemnatul pentru moartea unui copil se declara nevinovat la momentul respectiv, magistraţii au decis să îi respingă cererile, considerând că acesta a meritat să fie amendat.

Ieri, după zeci de apeluri telefonice, SMS-uri şi e-mailuri transmise conducerii şi Biroului de Presă, DSVSA (Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor) Bucureşti a catadictist să spună când a fost închis localul respectiv. Potrivit lui Ovidiu Valentin Zvorişteanu, director executiv al DSVSA Bucureşti, fast-food-ul ar fi fost închis pe data de 15 mai a.c.

Cu toate acestea, şeful DSVSA Bucureşti nu a anunţat populaţia, printr-un comunicat (directorul respectiv fiind şi purtător de cuvânt al instituţiei n.r.), aşa cum se procedează în asemenea cazuri. De altfel, nici superiorii acestuia, de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) nu au părut prea impresionaţi de faptul că un copil a murit din cauza unor… alimente. Au avut timp, însă, să se laude cu alte realizări din ultima perioadă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/patronul-de-fastfood-acuzat-ca-a-otravit-un-copil-nu-e-la-prima-fapta-scandal-cu-repetitie-165949.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *