Pe cine vrea Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă

Scenariu exploziv pe scena politică.

Președintele Klaus Iohannis ar avea deja un nume pregătit pentru functța de premier în locul Vioricăi Dăncilă, căreia i-a cerut demisia în două rânduri.

Miercuri, șeful statului va fi față în față cu premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea.

O achiziție importantă făcută de Partidul Național Liberal s-ar încadra în variantele de premier vehiculate în această perioadă. Sabina Iosub, realizatorul emisiunii Be Eu și corespondent Antena 3 la Bruxelles a vorbit despre șansele lui Siegfried Mureșan de a o înlocui pe Viorica Dăncilă la șefia Guvernului:

„E foarte interesant să vedem CV-ul lui Siegfried Mureșan și sp urmărim traseul lui și personal și profesional. Pe zona profesională, Mureșan a terminat ASE, secția germană, apoi a făcut un master în Germania la Berlin, Gurile rele spuneau la un moment dat că ar fi reușit să-și obțină și cetățenia germană, însă nu e foarte clar acest lucru în acest moment. Însă, ce este cu siguranță valabil e faptul că există o apropiere între familia sa și Forumul German, adică locul de care știm foarte bine că a fost și este președintele României, Klaus Iohannis. E o relație veche prin intermediul acestui Forum, care i-a ajutat în toată cariera”, a spus Sabina Iosub.

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/pe-cine-vrea-iohannis-premier-in-locul-vioricai-dancila-468130.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.