Pensionarul zoofil de 80 de ani are INTERZIS langa animale! Ce a facut intr-o cireada de vaci, timp de 10 ani. Le…

Un batran pensionar in varsta de 80 de ani a primit interdictie in absolut toate fermele din Anglia!

Pensionarul zoofil de 80 de ani are INTERZIS langa animale! Numele lui este John Curno si a fost gasit vinovat pentru molestare de vaci. Acesta a fost prins de doua ori in timpul unor acte sexuale perverse cu aceste animale.

John Curno vizita constant ferma Park Lodge Uxbridge de mai bine de 10 ani. Dar proprietarii animalelor habar nu aveau ca vacile lor erau molestate de pensionarul de 80 de ani, informeaza Dailymail.co.uk.

Batranul a fost prins in timp ce avea mana bagata in rectul unei vaci.

Cu cealalta mana se masturba. Barbatul a fost gasit vinovat de doua capete de acuzare pentru indecenta publica. Acesta a molestat mai multe vaci in acesti ani. A fost surprins de oameni doar de doua ori.

Barbatul vizita aceeasi ferma de animale de 10 ani. Proprietarii animalelor habar nu aveau ce se intampla. Credeau ca omul pur si simplu iubeste vacile si vrea sa stea printre ele. Batranul a putut fi eliberat pe cautiune dupa ce politia l-a retinut.

Acesta a primit interdictie de a se apropia de absolut toate fermele de animale din Anglia. John Curno a mai avut condamnari anterioare pentru incendieri. Sentinta lui urmeaza sa fie declarata in cateva zile. Fermierul Ian Howie, sotul lui Susan, cea care l-a prins pe batran cu mana in rectul unei vaci si masturbansu-se, e multumit de decizia tribunalului.

Oamenii au marturisit ca ei credeau ca pur si simplu pensionarul adora zona, vegetatia si animalele lor. Nu s-au gandit niciodata ca ar putea sa fie un zoofil.

Sursa: https://ciao.ro/pensionarul-zoofil-de-80-de-ani-interzis-langa-animale-ce-facut-intr-o-cireada-de-vaci-timp-de-10-ani-le/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *