Pericol de explozie în Câmpina! Un service auto a fost cuprins de flăcări uriaşe

Un incendiu puternic a izbucnit marţi dimineaţă la un service auto din Câmpina. Potrivit primelor informaţii, există pericol de explozie. Aproxmativ 40 de pompieri se luptă cu flăcările uriaşe.

Incendiu se manifestă violent în interiorul halei. Focul a cuprins mai multe anvelope, iar în interior se află şi acumulatori auto care la temperaturi ridicate pot exploda. La ora izbucnirii incendiului în service nu se afla niciun autoturism.

„S-a declanşat un incendiu în apropierea autogării. Degajare foarte mare de fum, mai multe anvelope în incintă, nu se aflau autoturisme. S-au deplasat 6 autospeciale ISU la faţa locului. 40 de pompieri lucrează pentru stingerea incendiului”, a spus un reprezentat ISU Prahova pentru Realitatea.

La faţa locului acţionează acum şapte autospeciale cu apă şi spumă, echipajele fiind suplimentate la scurt timp după ce şi-au dat seama de cât de gravă este situaţia.

Sursa; http://spynews.ro/actualitate/pericol-de-explozie-in-campina-un-service-auto-a-fost-cuprins-de-flacari-uriase-155967.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.