Pericolele din cele mai consumate fructe! Adevărul despre bananele cu urme de sânge: „Se fac anumite experimente”

Adi Cristescu a trăit un adevărat şoc în urmă cu câteva ore atunci când a observat că banană pe care urma să o consume avea o culoare roşie, ceea ce l-a dus cu gândul la nişte urme de sânge.

Adi Cristescu a atras concluzia că în interiorul bananei ar fi sânge şi a luat măsuri pentru a desluşi acest mister. Este sau nu sânge în banane? Adi Cristescu a oferit răspunsul în cadrul emisiunii „Răi da Buni”.

„Aseara a început nebunia. Eu folosesc multe banane pntru shakeuri proteice. Am desfăcut acea banana, mi s-a părut ciudată culoarea pe care banana o avea în interior, te trimite cu gândul la sânge… Eu doar am pus întrebări, eu mi-am format o părere în primele 10 secunde… m-am gândit la treaba asta şi realist vorbind nu ne sunt străine informaţiile potrivit cărora …cum să zic, anul trecut circula o ştire că în Europa de Este ajung produse mai slabe cantitativ… Se mai fac anumite experimente. Am aflat care e treaba dar voiam să clarific că există lucruri mai ciudate. Nu e cazul să ne panicăm,este o bacterie care provoacă coloraţia asta. Apare doar la banane. Putem să şi mâncăm bananele alea, nu e dăunător sănătăţii.” a spus  Adi Cristescu.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/pericolele-din-cele-mai-consumate-fructe-adevarul-despre-bananele-cu-urme-de-sange-se-fac-anumite-experimente-164677.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.