Pestele-monstru scos de un pescar din rau! Toti localnicii s-au speriat cand l-au vazut. De ce cred ei ca are COARNELE

Un pescar a avut o captura la care nu se astepta! Acesta a scos din rau un peste cu doua ‘coarne’.

Pestele-monstru scos de un pescar din raul Irtysh, din Siberia. Localnicii au fost ingroziti cand au aflat de existenta lui si, ulterior, au dat cu ochii de el. Pestele-monstru a fost pescuit de un barbat care nu stia ce sa faca cu el.

Stiuca cu ‘coarne’ arata infricosator. Localnicii sustin ca nu au mai vazut un asemenea specimen pana acum. Acestia sustin ca pestii din rau sufera mutatii din cauza poluarii. Initial au dat vina pe resturile de combustibil care cad in momentul in care rachetele sunt lansate in spatiu.

Cei doi pesti au fost capturati de un pescar in varsta de 25 de ani. Numele lui este Alexey Volkov si a descris stiucile ca ‘dragoni subacvatici’, informeaza Dailymail.co.uk. Localnicii sustin ca de vina sunt radiatiile ridicate din zona si poluarea.

Mai dau vina si pe resturile de combustibil care cad din cer in momentul in care rachetele sunt lansate. Dar nu este pentru prima data cand pescarii din Siberia scot astfel de specimene din apa. Volkov, din Tara, sustine ca stiuca mai mare avea doua ‘coarne’, iar cea mica avea patru.

„Am fost impresionat de captura. Un peste cantarea 7 kg, altul 14 kg. Coarnele sunt indoite in spate, catre coarne. Pestele mai mic avea patru coarne. Am poreclit ambii pesti ‘dragoni’”, sustine pescarul, citat de Dailymail.co.uk.

Cu toate ca a fost sfatuit sa nu o faca, pescarul a mancat ambele stiuci. Pana in prezent nu s-a simtit rau deloc. Capatanile le-a pastrat si conservat. Le tine in garajul lui pentru a se mandri cu ele.

Sursa: https://ciao.ro/pestele-monstru-scos-de-un-pescar/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.