Poliţistul pamfletar, hărţuit de un bărbat! Cine i-a pus gând rău lui Marian Godină!

Marian Godină, agentul din Braşov considerat cel mai haios poliţist din România, s-a „pricopsit” cu un „prieten” pe viaţă: un individ cu probleme, care îl hărţuieşte non-stop!

Mihai Ivănescu, poetul care explica în operele sale faptul că visează la partide de sex cu fete moarte, a deschis un nou proces împotriva lui Marian Godină, căruia îi solicită despăgubiri morale, pentru că agentul „şi-a permis” să atragă atenţia oamenilor cu privire la poeziile macabre. Mihai Ivănescu a intrat în atenţia publică, potrivit cugetliber.ro, după ce mai multe poezii semnate de el, în care se vorbeşte explicit despre acte sexuale cu copii şi cadavre, au ajuns pe Facebook.
Marian Godină a avut un avertisment pentru părinţii care-şi lasă copiii să umble pe internet. „Dacă aveţi copii care au conturi de Facebook, e indicat să le supravegheaţi atent activitatea din online şi să vă asiguraţi că nu intră în discuţii cu persoane necunoscute. Poza asta mi-a fost trimisă azi printr-un mesaj şi nu ştiu dacă e real. Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos. La finalul poeziei este ataşată şi o poză cu o fetiţă cu ochelari”, a scris poliţistul.

Ca urmare a acestei postări, Mihai Ivănescu (foto sus) l-a dat în judecată pe Godină. „Am depus o reclamaţie comandantul IJP Braşov, Parchetul Braşov şi l-am dat în judecată la Judecătoria Piteşti pe numitul Godină Marian de la Circulaţie Rutieră Braşov după ce nişte cunoştinte m-au anunţat că pe pagina poliţistului Godină Marian şi-a permis să posteze un anunţ cu un bărbat arestat pentru pornografie cu minori, pedofilie şi la comentariu a ataşat fotografia mea cu numele meu,şi arăt că niciodată n-am avut de a face cu această acuzaţie infamă,monstruoasă şi nejustificată,şi niciodată n-am avut de a face cu această infracţiune,n-am fost niciodată urmărit sau cercetat în această acuzaţie,nu am fost reclamat vreodată,sau vreun incident de acest fel,nu am fost judecat sau condamnat vreodată pentru asemenea acuzaţie,nu sînt reţinut,nu sînt arestat,nu am nici o cauză pe rol în Instanţă cu o aşa acuzaţie,şi poate fi verificat cazierul meu. Am pe Facebook o pagină cu poezii nonconformiste,creaţii proprii cu numele Poezii incendiare,şi nu încalc nici o lege,libertatea cuvîntului fiind garantată de Constituţie fiind protejaţi cei ce vor să ne împiedice”, declara Mihai Ivănescu, pentru cugetliber.ro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/politistul-pamfletar-hartuit-de-un-barbat-cine-ia-pus-gand-rau-lui-marian-godina-161389.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.