Poliţistul tăiat cu sabia de un interlop, infectat cu o bacterie ucigaşă, în spital!

Poliţistul Ciprian Sfichi, care a văzut moartea cu ochii după ce a încasat o sabie în plină figură de la un traficant de droguri pe care încerca să îl reţină, trece prin momente de cumpănă, după ce a fost infectat cu o bacterie ucigaşă.

Chiar înainte de a fi transferat de la Iaşi, unde a zăcut în comă din cauza leziunilor severe la cap, poliţistul Ciprian Sfichi a avut nevoie de tratament cu un antibiotic foarte puternic, pentru achiziţionarea căruia a fost nevoie de o campanie socială, întrucât medicamentul nu se găsea în farmacii. Ce n-a spus nimeni a fost însă faptul că respectivul antibiotic este folosit, în special, în tratarea pneumoniei nosocomiale, cauzată de bacteriile din spital. Cu toate că poliţistul urmează acest tratament, reprezentanţii clinicii în care a fost internat agentul susţin că acesta nu a luat bacteria ucigaşă din unitatea spitalicească pe care o reprezintă. „Aşa este, antibioticul respectiv este indicat în infecţiile nosocomiale. Noi i l-am administrat pentru a preveni răspândirea bacteriilor din sinusuri către creier. Aveam antibiotic în spital, nu înţeleg de ce familia a făcut campanii pe Internet pentru a face rost de medicament”, au încercat să dea un răspuns medicii de la Iaşi, reporterilor SPYNEWS.

Recent, SPYNEWS a dezvăluit că traficantul de droguri Alexandru Huţuleac(foto sus), care l-a lovit cu o sabie în cap pe poliţistul Ciprian Sfichi, este acuzat, oficial, doar de „loviri şi alte violenţe” şi „ultraj” – infracţiuni pentru care ar putea primi pedeapsă cu suspendare. Conform unei decizii judecătoreşti, fapta interlopului nu a fost încadrată la tentativă de omor, deşi arma folosită putea avea efect ucigător, iar lovitura a vizat zone vitale, respectiv capul victimei. Astfel, Huţuleac ar putea primi închisoare de la 6 luni la 5 ani sau o amendă pentru „loviri şi alte violenţe”, pedeapsa finală putând fi majorată cu jumătate, pentru ultraj.

Alexandru Huţuleac, apropiat al clanului Corduneanu din Iaşi şi al clanului Cămătaru din Capitală, a încercat să-l ucidă pe poliţistul aflat în misiune, care a descins, alături de colegii săi, la locuinţa interlopului. Conform Inspectoratul de Poliţie Suceava, Huţuleac a refuzat să deschidă uşa în timpul percheziţiilor, iar poliţiştii au intrat în forţă. Primul poliţist intrat în locuinţa lui Huţuleac, agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, a fost lovit în cap de interlop, cu o sabie, şi a ajuns în stare de comă, la spital. La scurt timp, Huţuleac a fost reţinut, pentru a fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. A doua zi, Poliţia Română a postat, pe pagina oficială de Facebook, următorul mesaj: „Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care, în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”

Sursa: Alexandru Huţuleac, apropiat al clanului Corduneanu din Iaşi şi al clanului Cămătaru din Capitală, a încercat să-l ucidă pe poliţistul aflat în misiune, care a descins, alături de colegii săi, la locuinţa interlopului. Conform Inspectoratul de Poliţie Suceava, Huţuleac a refuzat să deschidă uşa în timpul percheziţiilor, iar poliţiştii au intrat în forţă. Primul poliţist intrat în locuinţa lui Huţuleac, agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, a fost lovit în cap de interlop, cu o sabie, şi a ajuns în stare de comă, la spital. La scurt timp, Huţuleac a fost reţinut, pentru a fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. A doua zi, Poliţia Română a postat, pe pagina oficială de Facebook, următorul mesaj: „Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care, în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *