Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am „găsit” în timp ce…

Recent, cântărețul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din rândul clericilor, a fost surprins într-o ipostază uluitoare.

Mai exact, în urmă cu câteva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din Frankfurt, de către unul dintre cititorii Cancan.

Cu toate că a fost caterisit bărbatul nu pare să fi renunțat la veșmintele preoțești, purtându-le chiar în ziua în care a fost zărit.

De asemenea, cel care  l-a „găsit” a mărturisit faptul că fostul preot se afla în compania unuia dintre tinerii care, în urmă cu ceva timp, îl acuza de pedofilie

„Pe cine am văzut azi în aeroport în Frankfurt… Nu am putut să fac o poză mai bună …Mi-a fost frică de Poliție… Popa (…) era alături de un tânăr pe care l-am văzut undeva la TV… Culmea este că acest tânăr îl acuza (…)”, a fost mesajul transmis.

În ciuda acuzaţiilor grave la adresa lui, Cristian Pomohaci este în continuare susţinut de fanii săi, care merg la concerte pentru a-l urmări. Exclus din Biserică, Pomohaci susţine des concerte de muzică populară şi a ajuns unul dintre interpreţii genului cel mai bine plătiţi. Pomohaci concurează cu celebrii Nicolae Furdui-Iancu şi Dumitru Fărcaş în privinţa onorariilor pe care le încasează.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/cristian-pomohaci-a-plecat-din-tara-223216.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.