Povestea emoţionantă a unei fete forțată de părinți să ducă o viaţă de băiat. „Dacă și-ar da seama că…” – VIDEO

În Afganistan, presiunea asupra familiilor de a da naştere unor băieţi are rezultate cutremurătoare. Iar Sitara Wafadar este un astfel de exemplu.

Fata afgană trăiește deghizată într-un băiat de mai bine de un deceniu, forțată de părinții săi să fie „fiul” pe care aceștia nu l-au putut avea niciodată.

Tânăra mai are cinci surori și a acceptat să trăiască precum un bărbat, pentru a câștiga un ban în plus.

„Nu mă consider niciodată o fată”, spune fata care lucrează împreună cu tatăl ei la o fabrică de cărămidă, timp de șase zile pe săptămână.

Tatăl ei o consideră fiul său cel mare pe care niciodată nu l-a putut avea. Și din cauza acestor credințe, Sitara își permite să se comporte ca un bărbat, fără a i se reproșa nimic, deși dincolo de haine se ascunde o tânără frumoasă.

„Când mă duc la lucru, majoritatea oamenilor nu-și dau seama că sunt fată”, spune Sitara, mândră că se poate bucura de privilegiile unui băiat. „Dacă și-ar da seama, aș avea probleme mari, ba chiar aș putea fi răpită”, a adăugat ea, potrivit ndtv.com.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/povestea-emotionanta-a-unei-fete-fortata-de-parinti-sa-duca-o-viata-de-baiat-daca-si-ar-da-seama-ca-466302.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.