Povestea femeii care moare dacă rămâne însărcinată. „Condiția este atât de rară încât…”

O femeie din Marea Britanie a decis să fie mamă surogat pentru sora sa care dacă ar rămâne însărcinată și-ar pierde viața. Ebony Hunt este însărcinată în 26 de săptămâni cu copilul surorii sale mai mici, Lauren Hooper.

Lauren a fost devastată în momentul în care medicii i-au spus că are o gaură în inimă ce nu îi permite să rămână însărcinată. În caz contrar, atât ea cât și bebelușul nu ar supraviețui. Atunci sora sa, Ebony, a venit și a salvat situația, oferindu-se să îi poarte bebelușul, notează The Mirror.

„Nu cred că inima ta va face față. Consider că riscul ar fi prea mare pentru tine și pentru bebeluș. Condiția ta este atât de rară încât nu am auzit de nimeni care suferă de această boală să facă copii”, i-a spus medicul tinerei.

Lauren consideră că sora sa este „o persoană incredibilă” pentru că îi ajută pe ea și pe soțul ei Michael să aibă o familie completă.

Ebony are deja doi copii, Tegan de nouă ani și Sonyy, în vârstă de șase ani.

Ea susține că a luat ușor decizia de a purta copilul surorii ei.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/povestea-femeii-care-moare-daca-ramane-insarcinata-conditia-este-atat-de-rara-incat-467483.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.