Povestea incredibila a doua surori! Una din ele nu putea avea copii din cauza unei boli, iar cealalta s-a oferit sa ii devina mama surogat. Dupa cateva luni, insa…

Pe nume Lauren, una dintre tinere a avut mereu mari probleme de sanatate, dupa ce a aflat ca s-a nascut cu o gaura in inima. Afectiune ii punea in pericol sanatatea si o impiedica a respire asa cum trebuie. Povestea incredibila a doua surori i-a facut insa pe multi sa se emotioneze.

Asta deoarece in momentul in care a aflat ca Lauren nu poate avea copii, sora acesteia, pe nume Ebony s-a oferit sa ii fie mama surogat. Cateva luni mai tarziu, insa, s-a produs un moment pe care intreaga familie il astepta cu sufletul la gura.

Desi la inceput povestea incredibila a doua surori din Devon, in Marea Britanie a devenit cunoscuta doar in plan local, la scurt timp acestea au devenit o inspiratie pentru multe femei din intreaga lume. Boala cu care Lauren se confrunta inca de cand era o copila i-a pus mereu in pericol viata.

Cand l-a cunoscut pe actualul ei sot, pe nume Michael, femeia si-a dorit sa intemeieze o familie. Fara sa stea prea mult pe ganduri le-a cerut medicilor cateva sfaturi, dar acestia au avertizat-o. O sarcina ar fi putut sa o omoare atat pe ea, cat si pe viitorul ei bebelus.

Boala cu care Lauren a venit pe lume si care ii afecteaza in special artera pulmonara a putut fi tinuta sub control ani buni, cu ajutorul unor operatii costisitoare si foarte dureroase. Din pricina malformatiei, insa organismul femeii era mult prea slabit pentru a sustine o sarcina.

Sursa: https://ciao.ro/povestea-incredibila-a-doua-surori-una-din-ele-nu-putea-avea-copii-din-cauza-unei-boli-iar-cealalta-s-a-oferit-sa-ii-devina-mama-surogat-dupa-cateva-luni-insa/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.