Preot din Botoşani, cu berea lângă el, la păcănele. „Crucii mamii lui de aparat”

Senzaţie pe internet, asta a făcut un preot din Botoşani, care a fost surprins la păcănele. Bărbatul nu a încercat deloc să-şi ascundă meseria, mergând chiar în haina preoţească la aparate. Pentru că a venit vara, slujitorului Domnului i-a fost şi sete, astfel că bărbat s-a răcorit cu o bere pe cinste.

Mai mulţi localnici au fost cei care l-au surprins pe preot la păcănele. Cei care l-au filmat s-au declarat dezamăgiţi de comportamentul preotului şi l-au luat la rost. Preotul din Botoşani nu a părut deranjat de criticile oamenilor şi a continuat să se relaxeze şi să-şi vadă de treabă.

„Așa, părinte, bravo…E ceva frumos ce ai făcut. Ai strâns banii la oameni. Bravo, mai bagă oamenii bani din buzunar. Așa, așa. Hai, bagă acolo la păcănele. Mare animal ești. Vezi că ți-a dat șeptari, ia uite, părinte! Nu ți-e rușine oleacă? Ei, dumnezeii mamii lui de aparat, n-a vrut să-ți dea, nu? Crucea mamii lui de aparat! Ți-o dat șeptarii acum, uite…Aaaa? N-o vrut să vie nu? Nu ofta, ai luat banii la oameni, nu ți-e rușine? Joci la aparate? Așa, mai dăi, dă berea pe gât. Nu mai ai bani? Du-te mai strânge bani de pe stradă”, au spus localnicii pe Facebook.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/preot-din-botosani-cu-berea-langa-el-la-pacanele-crucii-mamii-lui-de-aparat-166779.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *