Presedintele alaturi de romani! Cel mai dur atac al lui Iohannis: „Statul de drept este PUS ÎN PERICOL!” Coaliția de Guvernare a fost PUSĂ LA ZID

Președintele Klaus Iohannis a lansat, sâmbătă după-amiază, un nou atac la adresa Guvernului, susținând că statul de drept este pus în pericol din cauza așa-ziselor reforme, legea salarizării fiind unul dintre eșecurile imputate de președinte.

„Tocmai lucrurile pe care le-am menționat independența instituțiilor, autonomia instituțiilor, statul de drept, stabilitatea fiscală, tocmai acestea, dragii mei, au fost puse în pericol în cursul ultimului an prin așa zise reforme, dintre care vă amintesc numai ultima, de mare insucces, așa numita reformă a salariilor”, a declarat președintele României într-o dezbatere organizată la Blaj.

Președintele a mai făcut referire și la politica externă a României, spunând că ar trebui să fie predictibilă, „dar nu chiar așa ca acum”, ci ar trebui să fie o politică externă responsabilă.

Președintele a mai precizat că își dorește ca România să rămână pe același „parcurs spre Europa și modernitate” și că ar fi o catastrofă dacă țara noastră ar abandona acest parcurs.

Klaus Iohannis este primul şef de stat care participă în ultimii 20 de ani la manifestările organizate pe Câmpia Libertăţii de la Blaj în amintirea Marii Adunări Naţionale care a avut loc aici în mai 1848.

Sursa: http://evz.ro/avertisment-iohannis-guvern.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.