Prezentatorul TV Madalin Ionescu a fost amenintat cu moartea!

Madalin Ionescu a fost amenintat cu moartea! „Intrasem intr-o zona foarte periculoasa!”! Prezentatorul TV isi aduce aminte si acum de momentele mai putin placute din cariera sa. A fost nevoit sa renunte deoarece viata ii era pusa in pericol. S-a retras la timp si acum are o familie foarte frumoasa alaturi de Cristina Siscanu!

Madalin Ionescu este acum in concediu de paternitate, insa retraieste momentele in care a fost nevoit sa renunte la emisiunea in care facea investigatii. Viata i-a fost pusa in pericol.

„Am plecat de la emisiune, am fost amenintat cu moartea intens. Mai multi generali din zona serviciilor m-au avertizat. Intrasem intr-o zona de anchete foarte periculoase. A fost momentul sa plec de aclo. Am acceptat apoi contractul celor de la Antena. (…) Am mesr si dupa trei saptamani au transformat emisiunea intr-un tabloid. In scurt timp a facut peste 10 puncte. A fost un succes cu care in continuarea ma mandresc.”, a spus Madalin Ionescu intr-un interviu.

Cristina Siscanu a vorbit despre sarcina Adelinei Pestritu!

Cristina Siscanu a declarat ca este dispusa sa-i dea sfaturi despre cresterea copilului, daca fosta colega de emisiune a lui Madalin Ionescu i le va cere. Vedeta a mai dezvaluit ca deocamdata nu stie ce sex va avea primul copil al Adelinei Pestritu.

”Am vorbit cu ea. Este si ziua ei de nastere. Daca imi cere (n.r. – sfaturi despre cresterea copilului), cu mare drag. Nu stie sexul copilului. (…) I-a dezvaluit identitatea si viitorului tata.”, a dezvaluit Cristina Siscanu, scriu ce de la rnl.ro.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/prezentatorul-tv-madalin-ionescu-a-fost-amenintat-cu-moartea-65501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *