Primele cuvinte pe care Arnold Schwarzenegger le-a spus când s-a trezit după operația la inimă. REPLICA CELEBRĂ face înconjurul Planetei!

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirugicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani şi a rostit celebra replică din Terminator ”M-am întors”, a spus vineri purtătorul de cuvânt al vedetei.

Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter, notează Reuters, citată de Agerpres.

„M-am întors”, celebra replică din Terminator, unul dintre filmele care i-au adus faima

Actorul se recuperează şi este în stare stabilă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune în declaraţie. Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, ”s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost ‘M-am întors”’, a spus Ketchell. Replica ”M-am întors” este rostită de personajul interpretat de Schwarzenegger în celebrul său film ”The Terminator” (1984).

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum ”Conan the Barbarian” sau ”Commando”. A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/primele-cuvinte-pe-care-arnold-schwarzenegger-lea-spus-cand-sa-trezit-dupa-operatia-la-inima-replica-celebra-face-inconjurul-planetei-id748520.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.