Primele declarații ale lui Liviu Vârciu despre sarcina Adelinei Pestrițu! ”Sper că acum se va…”

Adelina Pestrițu a dat vestea cea mare într-o zi de sărbătoare. De ziua ei, vedeta a anunțat că trăiește o extraordinară poveștea de dragoste alături de iubitul ei, Virgil, și că a primit cel mai prețios dar: vor avea un copil. 

„Vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbatori și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, spune Adelina Pestrițu pe contul ei de Facebook. 

Liviu Vârciu, fostul ei soț, este, și el, bucuros pentru că bruneta va deveni mamă. ”Să îi fie de bine și să aibă o sarcină ușoară. Sper că, acum, se va mai liniști, doar un copil o poate liniști pe Adelina”, ne-a spus, la aflarea veștii, Liviu Vârciu.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut însă au decis să păstreze discreția în ceea ce privește povestea lor de iubire.

Sursa: http://spynews.ro/monden/primele-declaratii-ale-lui-liviu-varciu-despre-sarcina-adelinei-pestritu-sper-ca-acum-se-va-156283.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *