Profesoara de romana din Faget i-a trimis elevului peste 900 de mesaje! Ce ii scria minorului pe care l-a abuzat sexual. De ce inca preda

In urma cu cateva zile, tara a fost socata sa afle ca o profesoara si-a abuzat sexual un elev.

Profesoara de romana din Faget i-a trimis elevului peste 900 de mesaje! Conducerea liceului din localitatea Faget a format o comisie. Acestia cerceteaza reclamatia depusa de o mama care sustine ca elevul ei de 16 ani a fost corupt sexual. Vinovata este profesoara de limba romana, in varsta de 36 de ani.

Mama minorului a depus o plangere la Inspectoratul Scolar Judetean. Aceasta a gasit in telefonul fiului peste 900 de mesaje de dragoste. Schimbul era facut intre cei doi protagonisti ai scandalului sexual. Dupa ce conducerea nu a indepartat profesoara de la catedra, mama a depus plangere la ISJ Timis.

“Comisia va trebui să adune toate datele, mesajele pe care le are mama, să îi cheme pe cei implicaţi să dea o declaraţie şi aşa mai departe. Vă daţi seama că e destul de dificil de dovedit, pentru că trebuie să vedem dacă mesajele au fost trimise de doamna profesoară, iar noi nu ştiu cum am putea face asta şi cât va dura. E destul de dificil”, a spus Victor Birău, directorul liceului timişean.

Colegii profesoarei o sustin si au inceput sa stranga semnaturi pentru ca ea sa nu fie demisa. Directorul a marturisit ca profesoara de romana merge in continuare la ore. Impotriva ei nu a fost luata nicio masura, informeaza adevarul.ro.

“Este la şcoală, vine, îşi ţine orelele normal. Nu este în concediu şi nici nu a fost suspendată. Eu nu pot să iau o decizie până nu se dovedeşte că acest lucru este adevărat”, susţine directorul Birău.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 16 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiuni de act sexual cu un minor”, au comunicat reprezentanţii Biroului de Presă al IPJ Timiş

Sursa: https://ciao.ro/profesoara-de-romana-din-faget-i-a-trimis-elevului-peste-900-de-mesaje/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.