Profesoara s-a culcat cu patru dintre elevii săi. De ce îi lăsa pe adolescenți să facă amor cu ea. Părinții elevilor, șocați

Gestul făcut de o profesoară a provocat indignare în rândul părinților, dar și al autorităților. Ea  a fost arestată, miercuri, după ce s-a fi culcat cu nu mai puțin de patru dintre elevii săi. Cadrul didactic este acuzat de hărțuire sexuală.

Totul a început după ce Jessie Goline s-a împrietenit cu o parte din elevii săi. Le-a dat numărul ei de telefon, iar aceștia au înecput să-i trimită mesaje. Dacă inițial profesoara discuta cu adolescenții despre subiecte legate de școală, ulterior discuțiile dintre ei au căpătat o notă mult mai personală.

Aceasta a început să se întâlnească cu unii dintre elevii săi, dintre care cel puțin unul era minor.

În urma investigațiilor făcute de Poliție, s-a descoperit că profesoara le trimitea elevilor mesaje în care le spunea cât de atrăgători sunt. Mai mult, aceasta le-ar fi trimis adolescenților poze cu ea în lenjerie intimă.

Sursă: https://www.antena3.ro/bizar/profesoara-s-a-culcat-cu-patru-dintre-elevii-sai-de-ce-ii-lasa-pe-adolescenti-sa-faca-amor-cu-ea-465692.html?utm_source=Observator.tv&utm_medium=referral&utm_campaign=Observator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.