Profeția maicii Benedicta de la Mănăstirea Văratec: „Vor fi semne cosmice, în stele, în lumină, vor fi cutremure îngrozitoare, vor muri oameni de furia valurilor”

Profesoară în universitate, scriitoare și critic literar, remarcabila Zoe Dumitrescu Bușuleanga a ales spre sfârșitul vieții să părăsească catedra universitară și să îmbrace haina monahală la Mănăstirea Văratec sub numele de  maica Benedicta.

Extrem de modestă și înzestrată cu bunătate și înțelepciune, Maica Benedicta a stat aproape de părintele Iustin Pârvu,  iar înainte de a muri  în anul 2006, a vorbit despre credință, viitorul României si soarta generației actuale.

„Descoperirea științifică este un câștig enorm, în timp ce derivațiile tehnice pot deveni nocive. Toate lucrurile astea, clonările, fertilizările in vitro sunt niște monstruozități. Copii cu mame bătrâne, la 67 de ani… În felul acesta se lovește nu numai în spirit. Descoperirea științifică este urmarea unei inspirații divine. Lucrurile tehnice, nocive, vin de pe urma mititeilor încornorați.

De ce cred asta? Mântuitorul spunea despre semnele care o să preceadă finalul: vor fi semne cosmice, în stele, în lumină, vor fi cutremure îngrozitoare, vor muri oameni de furia valurilor. Și mă uit la ce se petrece în lume. Păcatele ne covârșesc și nu ne mai poate apăra nici Iisus. Ce se spune în Scripturi este adevărul”, opina omul de cultură.

În 2018, progresul științific a ajuns departe, fiind creat chiar și un robot care a primit cetățenia Arabiei Saudite, Sophia. De asemenea, seismele, inundațiile nu au ocolit omenirea.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/profetia-maicii-benedicta-de-la-manastirea-varatec-vor-fi-semne-cosmice-in-stele-in-lumina-vor-fi-cutremure-ingrozitoare-vor-muri-oameni-de-furia-valurilor-id749777.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *