Protest cu țevi și cărămizi în Piața Victoriei

Mai multe persoane au venit, sâmbătă, cu țevi și cărămizi, în fața Guvernului, pentru a împrejmui steagul Uniunii Europene, care a fost desenat pe asfalt, în fața Palatului Victoria.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care a fost anunțată o manifestație în Piața Victoriei din București, pentru a protesta împotriva Guvernului, a modificărilor aduse Codului penal și Codului fiscal. Manifestația a fost anunțată pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide.

„Câteva persoane care și-au făcut prezența în Piața Victoriei au adus cu ei niște obiecte pe care noi le considerăm periculoase, niște obiecte din beton și niște obiecte metalice cu care intenționau să împrejmuiască un anumit perimetru. Ținând cont că s-a anunțat o manifestație publică, decizia noastră a fost de a înlătura acele obiecte periculoase care putea produce rănirea persoanelor. Intenționau ca persoanele care vor veni în Piața Victoriei să nu calce în acel perimetru unde este desenat un drapel al UE. Au înțeles că acele obiecte reprezintă un pericol și colegii mei au îndepărtat acele obiecte”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/protest-cu-tevi-si-caramizi-in-piata-victoriei-468748.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.