PSD arunca bomba: Toate dosarele de coruptie din 2009 pana in prezent rejudecate!

Protocoalele SRI cu instituţii din sistemul judiciar reprezintă un act de poliţie politică, susţine deputatul PSD Cătălin Rădulescu. „Au intrat oameni în puşcărie oameni care poate sunt nevinovaţi (…) Oamenii ăia şi-au pierdut familii, şi-au pierdut afaceri, şi-au pierdut prestigiu, şi-au pierdut onoare”, a declarat Rădulescu, la RFI, relatează News.ro. El a mai spus ca toate dosarele penale întocmite după anul 2009 să fie rejudecate.
„În momentul în care noi constatăm şi alţii din interiorul sistemului devoalează chestiuni atât de grave, prin care s-au cerut informaţii despre toate firmele din România, ca să se dea nu ştiu unde, poate s-au dat afară şi dacă s-au dat afară e vorba de trădare naţională, e mai grav, deci cineva a vrut să aibă toată baza de date a oamenilor de afaceri români nativi, adică să distrugem tot ce înseamnă om de afaceri român, să vină străinul în ţara noastră să ia totul. După care am văzut protocoale încheiate cu ÎCCJ. Cum putea SRI-ul? După nici o minte, nici în America, nici în Europa nu se poate imagina că SRI-ul împreună cu procurorul putea să încheie un protocol cu judecătorul. Deci e ceva de noaptea minţii”, a declarat Cătălin Rădulescu.
El susţine că, „dacă au existat astfel de lucruri, înseamnă că cineva şi-a dorit să facă un black list pentru tot ce înseamnă oameni politici români şi oameni de afaceri români” . „Acest black list a fost semnat de anumiţi indivizi, iarăşi nu mai este SF şi trimis spre Bruxelles, după care s-a luat o hotărâre ca aceşti oameni de pe black list să fie distruşi. Cum? Păi, oameni din SRI să implementeze un sistem de ascultare, după care după ce au implementat acest sistem de ascultare, să extragă din aceste ascultări numai ce le-a convenit lor, să constituie un dosar tot cei de la SRI care n-aveau nici un drept legal să facă acest lucru, deci a lipsit pur şi simplu cercetarea penală, după care au dus dosarul să-l dea procurorilor şi procurorii să plece la judecători cu un bileţel”, a afirmat deputatul PSD.
Cătălin Rădulescu a mai spus că va propune rejudecarea tuturor dosarelor de după 2009: „Dacă aceste lucruri sunt clare şi evidente, eu o să propun ca toate dosarele care s-au făcut după 2009 să fie prin lege revizuite. Judecătorii oneşti, care au acest drept constituţional inamovibil să judece după probe şi nu după ce se dă de unii sau de alţii, trebuie să ia fiecare dosar, cu calm, cu intuiţie, cu probe şi trebuie rejudecat fiecare dosar. Au intrat oameni în puşcărie, care poate sunt nevinovaţi, alţi oameni au fost condamnaţi la cinci ani, la şase ani, la şapte ani, la opt ani, în anii anteriori şi acum la Înalta Curte, la completul de cinci, sunt achitaţi pe bandă rulantă, dar între timp oamenii ăia şi-au pierdut familii, şi-au pierdut afaceri, şi-au pierdut prestigiu, şi-au pierdut onoare (…), atunci noi avem un singur lucru de făcut, ca să depistăm şi să arătăm poporului român ce a făcut această poliţie politică în aceşti ani de zile şi să îndreptăm legislaţia, pentru asta suntem trimişi”.
Cătălin Rădulescu este condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru fapte de curupție, mai exact pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.
A fost ales deputat PSD de Argeș de pe poziția a cincea din listă de candidați social-democrați. Rădulescu a fost și suspendat din PSD după ce a făcut mai multe declarații controversate față de protestatarii din Piața Victoriei.
Este cunoscut și după porecla „mitralieră” în urma scandalului în care poliția i-a anulat permisul de portarmă și procurorii au pornit ancheta pentru că acesta deținea acasă o mitralieră AKM despre care a zis că ar folosi-o din nou să apere țara.
Înainte de această proeclă, Rădulescu mai fusese apelat în presă drept „deputatul în chiloți” pentru că ar fi ținta frecventă a ironiilor jurnaliștilor din Argeș după ce pe Facebook ar fi  început să circule fotografii, de pe contul personal al deputatului, în care acesta pozează în chiloți.
Rădulescu a fost de mai multe ori în prim planul unor ieșiri nervoase. În decembrie, imediat după alegeri, Rădulescu a jignit o ziaristia locală spunând: „Te-a făcut mă-ta proastă! Ești o incultă!”, după ce aceasta l-a întrebat de condamnarea sa pentru corupție.
Sursa: https://stireazilei.com/psd-arunca-bomba-toate-dosarele-de-coruptie-din-2009-pana-in-prezent-rejudecate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.