Rareș Bogdan a fost la un pas de TRAGEDIE! FAMILIA Lui a fost ATACATĂ în plină stradă! Este breaking news!

Familia jurnalistului Rareș Bogdan a fosta atacată în plină stradă în București. Totul s-a întâmplat miercuri, în jurul orei 15.00, când soția ziaristului venise să îl ia pe fiul lor de la școală.

Soția lui Rareș Bogdan, Florina, și fiul celor doi, Mihai, se urcaseră în mașină pe o strduță lăturalnică din zona străzii Iancu Nicolae, când un bărbat a încercat să intre în mașina lor. Acesta era așteptat de un alt bărbat, într-o mașpină cu numere străine, scrie ziaristul pe pagnia sa personală de Facebook.

„Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu stiu sa va raspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 si Iancu Nicolae daca a fost urmarita sau nu?! Absolut socant. Se intampla in capitala Romaniei. Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018 Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere de straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte.

Sursa: http://evz.ro/rares-bogdan-tragedie-familie-atacata.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.