Rareş Bogdan, veşti exclusive: Dovada că Dragnea vrea să închidă Realitatea TV

Realizatorul „Jocuri de putere” a venit cu informaţii suplimentare despre ordinul lui Liviu Dragnea de a închide Realitatea TV.

La nivelul ANAF este de notorietate că principalul motiv pentru schimbarea Mirelei Călugareanu a fost tocmai refuzul de a executa dispoziţiile lui Dragnea, iar aducerea ca nou şef a fostului ministru Ionuţ Mişa ar fi o măsura prin care Dragnea speră să forţeze mâna ministrului Eugen Teodorovici, fiind cunoscută relaţia de adversitate dintre acesta şi Ionuţ Mişa.

Rareş Bogdan a adus informaţii exclusive de la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc miercuri, la ora 13.00, la Brașov.

S-au demascat singuri!

Sursele mele din ANAF, oameni care iubesc România și sunt rușinați de cei care îi conduc, au avut dreptate! Astăzi, la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc la ora 13.00 la Brașov, ANAF, adică Statul Român, nu a fost de acord cu planul de plată a datoriilor, propus de către Realitatea TV.
Practic – incredibil, dar adevărat! – ANAF a votat împotriva recuperării integrale a creanței Realitatea. Atenție, plan propus cu garanții colaterale și o perioadă de execuție de 3 ani! Practic, Liviu Dragnea și acoliții săi, care nu-i ies din cuvânt, Orlando și Mișa, nu vor recuperarea banilor pentru statul român în proporție de 100%, REPET, CU GARANȚII COLATERALE, ci doresc închiderea Realitatea TV, pentru a nu mai deranja Ayatollahul și politicile sale de aruncare a României în zona eurasiatică.

Îi informez pe toți cei care au pus la cale planul și urmăresc, împreună cu avocați care vor răspunde penal în curând pentru alte fapte decât cele pentru care au devenit cunoscuți opiniei publice, făcând pe luptătorii pentru cei mulți, că viața nu se încheie nici acum, nici aici, iar Realitatea TV nici nu moare, nici nu se predă. Rămânem pe baricadele democrației! Chiar dacă, de această dată, Liviu Dragnea a încercat să se folosească nu doar de statul roman și instituțiile sale, pe care le consideră brelocul său, ci și de foști acționari ai Realitatea sau administratori temporari ai acesteia, vă spun ceva: e inutil!

Realitatea TV este o voce puternică și exprimă libertatea absolută de exprimare, iar jurnaliștii săi nu se vor lăsa intimidați de tertipurile prin care Liviu Dragnea și ai săi au pus cu botul pe labe România Liberă și Hotnews și au câștigat parțial B1. Realitatea TV rămâne în picioare și va câștiga, la fel ca în 2014, bătălia finală.
Îi informez pe toți că mâine, de la ora 21, sunt on air, încărcat de energie și cu garanții că România nu o ia pe drumul Turciei sau Ungariei.

Pe românește: vă transmit tuturor celor care încă apreciați că Realitatea TV și jurnaliștii săi pot fi îngenuncheați că, mult mai repede, vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!„, a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Sursa: https://www.realitatea.net/rares-bogdan-realitatea-tv-anaf_2141941.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.