Rastignita pe un stalp, Andreea a fost lasata sa moara in chinuri groaznice! Cand au vazut ce avea in anus, carabinierii au incremenit. Este infiorator ce a patit tanara, mama a doi copii

Curtea de Casatie a confirmat sentinta la 20 de ani de inchisoare pentru instalatorul italian Riccardo Viti care a provocat moartea atroce a unei tinere femei de origine romana, Andrea Cristina Zamfir, informeaza La Repubblica.

Decizia s-a pronuntat in seara zilei de marti, 27 februarie 2018, la sfarşitul unei camere de consiliu foarte lungi. Acum pedeapsa este definitiva. Andrea Cristina Zamfir, o femeie romanca, in varsta de numai 26 de ani, mama a doi copii, a avut parte de o moarte „inceata şi oribila”.

Legata de un stalp de sub autostrada, in Ugnano, abandonata in intuneric, cu un baston in anus care i-a provocat o teribila ranire intestinala. Nimeni nu i-a auzit strigatele de durere. Au gasit-o in dimineata zilei de 5 mai 2014, legata de maini, rastignita, ucisa de hemoragie, durere, teama şi disperare.

Responsabil pentru aceasta crima este instalatorul florentin Riccardo Viti, in varsta de 59 de ani, care a facut-o pe Andrea Cristina Zamfir sa intre in maşina lui in zona Cascine unde fata practica prostitutia. Italianul a fost condamnat atat in ​​gradul I, cat şi in apel, pentru omor agravat de violenta sexuala.

 

sursa:http://www.stirilekanald.ro/rastignita-pe-un-stalp-andreea-a-fost-lasata-sa-moara-in-chinuri-groaznice-cand-au-vazut-ce-avea-in-anus-carabinierii-au-incremenit-este-infiorator-ce-a-patit-tanara-mama-a-doi-copii-17921450

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *