Răsturnare de situație în cazul bărbatului din Iași atacat cu acid! A fost victima unei răzbunări din dragoste?

La câteva zile după incidentul care a șocat comunitatea din Vlădeni, ies la suprafață informații care indică faptul că ar putea fi vorba despre o adevărată conspirație bolnavă. Potrivit bzi.ro, bărbatul stropit cu acid în ochi ar fi fost victima unei răzbunări din dragoste.

Oamenii din Vlădeni șoptesc despre o răzbunare comandată, pornită de la o dragoste otrăvită. Cei doi autori ai atacului, autori care sunt încă în libertate și căutați de autorități, ar fi căutat de fapt o tânără. Din informații neoficiale, reiese că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat din Iași.

Suspecții au urmărit după fete, care au intrat în bloc. Acolo, ei au bătut la ușa apartamentului unde au crezut că tinerele au intrat, aruncând cu acid în fața unui bărbat de 61 de ani. Starea lui este stabilă, deși riscă să rămână cu adevărate sechele.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/rasturnare-de-situatie-in-cazul-barbatului-din-iasi-atacat-cu-acid-a-fost-victima-unei-razbunari-din-dragoste-165261.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.