Răsturnare de situație în cazul crimei de la Baia Mare. Trupul fetiței ucise ar putea fi deshumat. Probele ADN nu ar fi fost prelevate corect

Trupul fetiței ucise la Baia Mare ar putea fi deshumat, pentru că probele ADN nu ar fi fost prelevate corect. Sunt două săptămâni de când fetița de cinci ani a fost violată și ucisă, iar polițiștii nu au reușit să îl prindă pe autorul crimei.

Vestea că micuța Estera va fi dezgropată i-a șocat pe cei care au cunoscut-o. Analizele ADN n-ar fi fost concludente, din cauza că trupul fetiței a fost mutat de membrii familiei imediat după ce au găsit-o fără suflare, scrie someseanul.ro.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și PSD Maramureș au anunțat că oferă recompense oricui are informații care să ajute la prinderea criminalului, însă recompensa nu atrage pe nimeni, iar asasinul-pedofil este și la această oră liber.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/rasturnare-de-situatie-in-cazul-crimei-de-la-baia-mare-trupul-fetitei-ucise-ar-putea-fi-deshumat-468375.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.