Răsturnare de situaţie în cazul tinerei de 21 de ani din Bacău care şi-a omorât soţul: „Ea unde trebuia să mai fugă?”

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Bacău, unde o tânără de 21 de ani şi-a ucis soţul. Potrivit noilor informaţii, proaspăta mămică ar fi încercat doar să se apere.

Scandalurile erau din ce în ce mai dese în familia lor. Conform stirileprotv.ro, fata de 21 de ani nu a mai suportat bătăile, iar când a fost lovită din nou a ripostat, iar lovitura a fost fatală pentru soţul ei. „A venit direct în curte şi a luat-o la bătaie şi i-a spart nasul. Ea unde trebuia să mai fugă? I-a dat şi ea cu ce a apucat”, a declarat fratele tinerei acuzate de omor.

„El a trăit cu fata asta ca un fel de prieteni, dar nu am ştiut nimic. Miercuri seară la 11 m-a sunat cineva ca Vasilică este mort. Am încremenit şi nu mai aveam nicio putere. Era să cad jos din picioare”, a spus tatăl bărbatului mort.

Acum, tânăra de 21 de ani este cercetată pentru infracţiunea de omor sub forma violenţei în familie. Pedeapsa maximă este de 25 de ani de închisoare. Copilul ei de doi anişor va rămâne în grija rudelor.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/rasturnare-de-situatie-in-cazul-tinerei-de-21-de-ani-din-bacau-care-sia-omorat-sotul-ea-unde-trebuia-sa-mai-fuga-166074.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *