Răsturnare de ultimă oră în scandalul divorţului dintre Nicolae Guţă şi Cristina! Informaţii exclusive!

Divorțul dintre Nicolae Guță și Cristina, blondina cu care s-a iubit aproape 2 ani, a luat din ce în ce mai mult contur. iar acum, pare-se, totul a fost stabilit, cei doi urmând să își spună ”Adio”, la modul oficial, la sfârșitul acestei luni.

Mai exact, spun surse demne de încredere, într-un final, Cristina și Nicolae Guță s-au înțeles în privința divorțului, cei doi luând decizia să o facă în fața unui notar. Evident, condițiile puse de Cristina nu sunt deloc comode pentru celebrul manelist, ea dorindu-și o serie de compensații cât se poate de serioase.
Astfel, spun sursele noastre, pe lângă apartamentul din București și o mașină de superlux, Cristina va avea și viitorul asigurat. Iar asta pentru că, susțin apropiați de-ai manelistului, blondina va încasa, lunar, conform înțelegerii lor, o sumă importantă de bani, vorbind aici de câteva mii de euro, suficienți pentru a avea un trai mai mult decât decent.

Cristina i-a explicat, cât se poate de clar, că ea nu vrea să divorțeze și să rămână pe drumuri. Așa că, pentru ca procedurile să se termine cât mai repede, între Nicolae Guță și Cristina s-a făcut un contract, pe care îl vor semna la notar, prin care el se obligă, practic, să o întrețină în continuare”, ne-a spus sursa noastră. Dar, pare-se, manelistului îi convine de minune varianta divorțului la notar, cu atât mai mult cu cât el nu va fi, atunci, chestionat cu privire la veniturile sale de judecători. Și, implicit, îi va fi mai simplu în celălalt proces pe care îl are, cel cu Beyonce de România, fosta iubită a manelistului cerându-i și ea o sumă consistentă de banoi drept pensie alimentară pentru fiica lor, Anais.

Nicolae Guță nu vrea să mai audă de Cristina
”Au stat, înainte de Crăciun să vorbească. Și au pus pe hârtie ce își reproșează unul altuia. Și Guță nu a mai putut să treacă pentru un lucru: că ea l-ar fi înșelat. Cel puțin o dată, dacă nu de mai multe ori. Și, cum Guță vorbise deja cu un avocat, cum avea, de fapt, lucrurile pregătite, a dat-o afară din casa lui de la Petroșani, a trimis-o la București”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.
”Noi nu mai suntem împreună. Sunt convins că nu este însărcinată! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună”, a mărturisit Nicolae Guţă pentru „Agenţia VIP”.
De altfel, în urmă cu câteva luni, Spynews.ro dezvăluia că Nicolae Guță a fost înșelat de Cristina, cel puțin virtual, cu un alt bărbat. Mai exact, un tinerel din Giurgiu reușea să îi sucească puțin mințile blondinei, iar între cei doi a început o corespondență de-a dreptul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea.

Sursa: http://spynews.ro/monden/rasturnare-de-ultima-ora-in-scandalul-divortului-dintre-nicolae-guta-si-cristina-informatii-exclusive-156130.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *