Razboi politic! Viorica Dăncilă, replică pentru Klaus Iohannis: Nu-mi voi da demisia

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat joi că nu își va prezenta demisia de la conducerea Guvernului. Aceasta a spus că atâta vreme cât beneficiază de sprijinul lui Liviu Dragnea și al coaliției de guvernare nu are de gând să plece de la Palatul Victoria.

”Am văzut cifrele publicate de Institutul Național de Statistică. România are creștere economică, suntem pe un drum bun (…) Îmi voi duce mandatul până la capăt și îmi doresc să respectăm programul de guvernare. De aceea, nu îmi voi da demisia, atâta timp cât am sprijinul președintelui partidului, atâta timp cât am sprijinul coaliției și atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră. Am fost 9 ani la Bruxelles, sunt un om responsabil și nu doresc să creez dezechilibre în țara mea (…) Vreau să duc mai departe mandatul care mi-a fost încredințat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut publicacesteia de mai multe ori să plece de la Palatul Victoria, precizând că Dăncilă nu face față funcției și că ar trebui să le facă loc „unor oameni responsabili şi competenţi”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/politica/viorica-dancila-klaus-iohannis-demisia-222909.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.