Războiul abia acum începe! Declaraţii exclusive! Ce spune fiul lui Guţă despre trădarea lui Ţzancă Uraganu’ ?

Se pare că viaţa de artist nu e tocmai uşoară, mai ales când eşti numit şi „rege al manelelor”.
Viaţa lui Nicolae Guţă este, fără doar şi poate o adevărată telenovelă românescă, se pare că femeile în sfârşit i-au adus artistului „bătăi de cap”.
Nicolae Guţă protagonistul materialului nostru, mereu s-a ştiut despre el că ar fi un adevărat „taur comunal”, având câteva neveste în palmares, de amante nici nu mai ştim numarul, dar acum situaţia se pare  că luat-o razna.

S-a spus că artistul Ţzancă Uraganu‘ ar fi avut o relaţie amoroasă cu Cristina (soţia actuală a lui Nicolae Guţă), dar şi cu fiica lui Nicoleta Guţă.
Artistul a fost deranjat de cele spuse în presă şi reporterii www.spynews.ro l-au contactat telefonic pe unul dintre fii săi.
L-am sunat să lămurim situaţia dintre marele Ţzancă şi Guţă, pe fiul lui Guţă, Cosmin Guţă ca să dezluşim odată misterul!

Cosmin Guţă ne-a lămurit şi a declarat în exclusivitate pentru www.spynews.ro că: „Nimeni din lumea noastră „a maneliştilor” nu a fost cu sora mea(Nicoleta), şi au scris doar minciuni aştia, nimic nu e adevărat. Cristina aşa am auzit şi eu că ar fi avut ceva cu Ţzancă acum ceva ani de zile, înaintea lui tata, demult… dar asta nu e treaba mea sau a lor… „, a declarat în exclusivitate Cosmin Guţă pentru www.spynews.ro.

Sursa: https://spynews.ro/monden/razboiul-abia-acum-incepe-declaratii-exclusive-ce-spune-fiul-lui-guta-despre-tradarea-lui-tzanca-uraganul-164667.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.