RĂZBUNARE CRUNTĂ în Neamț: I-a vandalizat mașina și casa, după care l-a bătut cu cureaua

Un bărbat din municipiul Roman, Neamț, a vandalizat casa și mașina unui vecin pentru a se răzbuna pe el din cauza unor neînțelegeri mai vechi.

De asemenea, când păgubitul s-a întors din oraș, după miezul nopții și s-a dus la el la ușă pentru că era sigur că bărbatul i-a distrus lucrurile, a sfârșit prin a fi bătut cu o curea, potrivit libertatea.ro.

„Azi-noapte, în jurul orelor 01.20, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați cu privire la existența unui scandal, pe strada Revoluției, din Roman. În urma intervenției la fața locului a echipajului de polițiști, conflictul a fost aplanat. Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un localnic, de 39 de ani profitînd de faptul că un tînăr, de 29 de ani, din Roman, a plecat de la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart geamurile autoturismului acestuia și ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului, unde a distrus mai multe obiecte de mobilier. La revenirea la domiciliu, tînărul păgubit s-a deplasat la domiciliul bărbatului de 39 de ani, pentru a-i solicita explicații, moment în care ar fi fost lovit de acesta, în zona capului, cu o curea, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Roman în vederea audierii. În urma probatoriului administrat în cauză, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmînd să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a transmis IPJ Neamț

Sursa: https://b1.ro/stiri/eveniment/barbat-batut-roman-233811.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *