Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare care și-a ucis părinții și bunica, de urgență la spital: „Am fost sigură că s-a întâmplat ceva grav”

Răzvan Rentea, suspectul din cazul triplului asasinat din Apa, Satu Mare, a ajuns de urgență la Peninteciarul Spital Dej. Starea lui de sănătate s-a agravat, după ce a refuzat să mai consume alimente solide, acum două săptămâni.

Conform Observator, inculpatul se află în stare gravă, starea lui fiind în continuă deterioare de sâmbătă încoace.

”De sâmbătă nu m-a mai sunat. Eu nu puteam să dau de el. De atunci am fost sigură că s-a întâmplat ceva grav,” a spus o persoană apropiată de Răzvan Rentea.

În urmă cu ceva vreme, Râzvan Rentea anunța din închisoare că va refuza hrana, până când li se va face dreptate părinților lui.

”Rămân pe refuz de hrană până când se va face dreptate părinților mei și atât mie. Până nu se face dreptate voi rămâne pe refuz de hrană cu orice risc,” declara Răzvan Rentea, la vremea respectivă.

Conform Observator, inculpatul se află în stare gravă, starea lui fiind în continuă deterioare de sâmbătă încoace.

”De sâmbătă nu m-a mai sunat. Eu nu puteam să dau de el. De atunci am fost sigură că s-a întâmplat ceva grav,” a spus o persoană apropiată de Răzvan Rentea.

 Vă reamintim că Răzvan Rentea este acuzat cu uciderea celor doi părinți ai lui, precum și a bunicii sale.
https://www.youtube.com/watch?v=q2LVCKGrF-Q
Sursa: https://spynews.ro/actualitate/razvan-rentea-barbatul-din-satu-mare-care-sia-ucis-parintii-si-bunica-de-urgenta-la-spital-am-fost-sigura-ca-sa-intamplat-ceva-grav-162057.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.