Realitatea TV, „BOMBARDATĂ” cu amenzi USTURĂTOARE. CNA îi dă o lovitură DURĂ lui Rareș Bogdan

Postul Realitatea TV s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea legislației audiovizualului, ca urmare a unei decizii a membrilor CNA. Două dintre sancțiuni au vizat emisiunea „Jocuri de Putere”, moderată de Rareș Bogdan.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis sancționarea postului Realitatea TV, ca urmare a încălcării legislației audiovizualului.

„Întrunit în şedinţă publică, Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate ca urmare a reclamaţiilor primite şi a decis să sancţioneze postul Realitatea TV cu amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizualului la difuzarea emisiunilor: – „Ambasador România”, ediţia din 09.09.2017 – art. 40 alin. (2), art. 66 şi art. 70 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual; – „Jocuri de putere”, ediţia din 21.09.2017 – art. 40 alin. (2) din Codul audiovizualului; – „Jocuri de putere” , ediţia din 24.10.2017 – art. 40 alin. (2), (5) din Codul audiovizualului”, arată CNA.

 

sursa:http://evz.ro/cna-amenzi-realitatea-rares-bogdan.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *